Medisch Comfort

Een terrasje pakken, naar het strand, maar ook shoppen werd weer leuk. Met onderkleding van Medisch Comfort win je zelfvertrouwen terug.

Welkom

Ja, hoe letterlijk nemen we deze begroetingen, als goedemiddag, goedemorgen, goedenavond?

Het is vaak een bijna gewoonlijke begin van een gesprek…… Sinds ik echter de ziekte van Parkinson kreeg, nu 18 jaar geleden, waren alle dagdelen niet altijd even goed. Het schommelde steeds meer van goed naar minder. Kwaliteit van leven, werd een uitdaging met het ontwerpen van onderkleding, als draagcomfort bij medische pompen.

Thea van Dam

Zeven maanden geleden kreeg ik de Duodopapomp. Een pomp met vloeibare medicatie, die continue via een verbindingsslang naar de darm, medicatie afgeeft. Pillen, injecties, weg ermee.

Echter, net als bij medicijnpompen t.b.v. Pijnbestrijding of de pompjes voor Diabetes, was ik ondanks de goede werking, mij continue bewust van een apparaat dat ik, in mijn geval, 24/7 bij me moet dragen…

Het verwerken van dit cosmetisch probleem ging  moeizaam, totdat ik tijdens shoppen, wat een hobby was, mijn creativiteit liet stromen. Eerst  in een eenvoudig broekje en tricot, ademend hemdje, werd het overmatig zweten plus het voordeel van kleding passen, mijn eerste winst.

Nu, met MEDISCH COMFORT, mijn eigen bedrijf met een eigen lijn ontwikkeld betreft mogelijkheden tot het aanpassen van details, waar ik met mijn hemd en broekje nog tegen aanliep.

Broek en Hemd

Net als bij het hemd, heeft de broek ruimte voor afsluitdopjes of eventuele noodmedicatie.

Zo kan er bij beide kledingstukken een extra vakje voor een coldpack op maat gemaakt worden. De zon mag letterlijk en figuurlijk weer schijnen. De medicatie blijft op de juiste temperatuur.

Er is een begeleidingsdetail voor de verbindingsslang, waarbij niet alleen het risico ergens achter te blijven haken is opgelost. Knikken van slangetjes met als gevolg, lekkage, of afsluiting.

Dit speelt ook mee in het veilige gevoel! Continuïteit van afgifte medicatie zoals afgesteld, is van het grootste belang!

Bestellen

Broek

Bestel hier uw broekje

Hemd

Bestel hier uw hemd

Neem contact op

Maak uw wensen kenbaar en ik neem zsm contact met u op voor een vrijblijvende offerte. Vermeld duidelijk waar uw/jouw draagcomfort voor moet dienen, namelijk:

  • pomp parkinson
  • pomp diabetes
  • Niet geïmplanteerde neurostimulator
  • stoma
  • pomp sondevoeding

Laan van Nieuw Meerten 33, 4033 DC Lienden

06 – 54 90 39 78