Selecteer een pagina

Over Ons

Zelf een medische pomp mee te moeten dragen, weet ik als geen ander dat kwaliteit van leven ook op cosmetische vlak van groot belang is.

De uitdaging was voor mij, het ontwerpen van onderkleding als draagcomfort bij pompen. Echter ook als ex-verpleegkundige, weet ik wat mensen bij het hebben van een permanente stoma/catheter, vaak onzeker maakt.

Vandaar een onderkleding lijn op maat voor deze doelgroep. Innovatie is mijn kracht op gebied van uw draagcomfort!

Thea van Mourik

Mijn missie: Oplossingen te ontwerpen, waarbij het dragen van een medisch hulpmiddel, zo comfortabel mogelijk wordt.

Mijn visie: Wat jezelf als prettig ervaart, deel dat met gelijkgestemden. Iemand met een chronisch ziektebeeld, heeft het al zwaar genoeg.

In 2011 kreeg ik de diagnose ziekte van Parkinson. Sindsdien is er met medicatie getracht de symptomen te bestrijden. Recent ben ik geholpen aan een nieuwe pomp. Al zoekende op internet naar een katoenen hemd waar ik een pomp in kon dragen, kwam ik uit bij Medisch Comfort. Ik heb er inmiddels 2 aangeschaft en kan alleen maar zeggen hoe fijn, zacht, ademend dit hemd is. Het draagcomfort is wat ik zocht en het heeft mijn kwaliteit van leven verbeterd. Alle slangetjes op een vaste plaats, de pomp is makkelijk uit het zakje te halen om b.v. een extra dossering te geven. Voor de zomer kan er een klein koelelementje in, want de pomp met medicijncassette wordt warm doordat het dicht op de huid gedragen wordt. Er is overal aan gedacht. Dank je wel Medisch Comfort voor het ontwikkelen van dit fijne hemd. Ze verkopen meer, kijk vooral op de website: www.medischcomfort.nl.

Ik ben er dolblij mee en dat wil ik graag met jullie delen!

Tevreden klant

Medisch Comfort

Neem contact met ons op

06 – 54 90 39 78

info@medischcomfort.nl